AANVULLING LIDMAATSCHAP EN VERANDERINGEN 2017

Geplaatst op: 12 december 2016

AANVULLING LIDMAATSCHAP EN VERANDERINGEN 2017

hero (2).jpg

Veel zorgverzekeraars hebben hun beleid voor 2017 al online gezet. O.a. het beleid met

– Update –

Veel zorgverzekeraars hebben hun beleid voor 2017 al online gezet. O.a. het beleid met voorwaarden en vergoedingen van zorgaanbieders Achmea, CZ, Menzis en VGZ staan online. Hieronder vind je een overzicht:

Achmea/Zilveren kruis vind je hier.
CZ vind je hier.
Menzis vind je hier.
Coöperatie VGZ vind je hier. *
Informatie over (erkende) koepelverenigingen als RBCZ, SRBAG/NIBIG e.d. vind je hier en gelden vooralsnog ook voor 2017.
Let op:
Elk VIV lid adviseren we de informatie uit de diverse beleidsvoorwaarden tot zich te nemen.
*Elk VIV lid dat RBCZ lid is, wordt geacht aan het VGZ beleid te voldoen. (indien je dus geen RBCZ lid bent, noch van een andere koepelvereniging, hoef je dus niet aan het VGZ beleid te voldoen.)
De meeste van onze leden hebben zelf geen zorgafspraken gemaakt cq zorgcontracten afgesloten. Dat betekent voor de meeste van onze leden dat de cliënt zelf de factuur (nota) van de behandeling indient bij de zorgverzekeraar. De cliënt blijft ook te allen tijde zelf verantwoordelijk voor juiste informatie over vergoedingen. Verwijs, indien je het niet zeker weet, de cliënt altijd naar zijn/ haar zorgverzekeraar.
 
Lees meer over de veranderingen in een vorig nieuwsbericht: ‘Lidmaatschap en veranderingen 2017′.
Ben je als VIV therapeut opzoek naar informatie over de vergoedingen door zorgverzekeraars, check dan dit bericht: vergoedingen 2017.