Beroepsvereniging voor professionele therapeuten
Nu lid worden

Over ons

VIV beroepsvereniging: de beste zorg voor therapeuten en hun cliënten

Als VIV beroepsvereniging zijn wij er voor therapeuten in de complementaire zorg. Wij willen deze vitaliteitsprofessionals zo goed mogelijk ondersteunen. Zodat zij en hun cliënten de beste zorg krijgen.

Wij zijn dé beroepsvereniging voor therapeuten die holistisch en complementair werken.Therapeuten die aandacht hebben voor zowel de fysieke, emotionele, mentale en spirituele kant van mensen. Omdat zij snappen dat op een holistische manier naar klachten kijken, uiteindelijk de grootste verbetering in levenskwaliteit geeft.

Onze leden houden zich bezig met:

  • Natuurgeneeswijzen
  • Psychosociale geestelijke begeleiding
  • Lichaamsgerichte therapieën
  • Homeopathie

Ondertussen hebben zich meer dan 350 therapeuten bij onze beroepsvereniging aangesloten.

  • Mijn lidmaatschap houdt mij wakker als het gaat om de zakelijke kant van het ZZP-bestaan. Ik heb moeite met zaken als verzekeringen,registraties, privacywetgeving etc. Ik begrijp die taal niet zo. Het is fijn dat de VIV dat voorkauwt en vertaalt. Het staat bovendien professioneel dat ik bij een beroepsvereniging ben aangesloten.

    Haske van Loenen Martinet coaching van met name jongvolwassenen en trainen van personeel

Beroepsvereniging zorg

De VIV beroepsvereniging bestaat sinds 1999. Al jarenlang zetten wij ons in om de kwaliteit van de alternatieve geneeswijzen hoog te houden. Sterker nog, wij willen dat mensen deze vorm van geneeskunde niet langer als alternatief zien, maar als waardevolle aanvulling op de reguliere zorg.

En daarom doen wij er alles aan om onze leden te ondersteunen. Onder andere met bijscholing, visitaties, een collectieve beroepsaansprakelijkheidsverzekering en een klachtregeling. Op deze manier hoeven onze therapeuten zich alleen maar bezig te houden met waar ze goed in zijn: mensen helpen met het verbeteren van hun veerkracht.

Wil je weten wat onze missie & visie is? Kijk dan op de pagina ‘Wat willen we bereiken’.

Word nu lid!

Wie zijn wij?

Wil je weten wie er achter VIV beroepsvereniging zit? Op de pagina bestuur & commissies stellen wij ons aan je voor. Neem gerust contact met een van ons op.