Een enorme diversiteit aan therapeuten
Nu lid worden

Cliënten

VIV-therapeuten: zodat jij de beste zorg krijgt

Of je nou op zoek bent naar lichaamsgerichte therapie,natuurgeneeskundige ondersteuning of psychosociale begeleiding, bij ons weet je zeker dat je een goede therapeut vindt. Allemaal hebben ze als doel om jouw kwaliteit van leven te verbeteren. Al onze therapeuten zijn hbo-opgeleid en voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Vind er nu een bij jou in de buurt.

Kwaliteit en professionaliteit

Een burn-out, depressieve klachten, lichamelijke chronische klachten of migraine. Waar jij ook last van hebt, wij willen dat jij de beste zorg krijgt. Daarom hebben wij onze vereniging voor therapeuten opgericht. Op dit moment zijn meer dan 350 leden uit alle delen van het land bij ons aangesloten. Een voor een staan ze voor kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid.

Onze leden hebben allemaal een opleiding op hbo-niveau afgerond en zijn door ons erkende therapeuten.  We hebben een uitgebreide toelatingsprocedure en elke 5 jaar controleren wij of onze leden aan de strenge eisen voldoen. Ook bieden wij onze leden bijscholing waarmee zij hun deskundigheid blijven vergroten.

VIV-therapeuten: hun voordeel, jouw voordeel

Daarnaast bieden wij onze therapeuten een goede klachtregeling en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering. Zodat zij zich alleen maar hoeven bezig te houden met het geven van goede zorg aan jou. Kijk bij wie jij terecht kunt en maak een afspraak voor een intake.

Vind een therapeut in de buurt!

Vragen? Neem contact op

Heb je nog vragen over onze vereniging voor therapeuten? Neem dan gerust contact op.