Over Nascholing "Body & Mind Language gericht op emotionele pijn"

Nascholing "Body & Mind Language gericht op emotionele pijn"

Lijden is onvermijdelijk, maar hoe we reageren op lijden verschilt. Veel hulpvragen waar de coach mee te maken krijgt gaat over emotionele pijn. Deze pijn zet zich vast in het lichaam. De bijscholing reikt achtergrond informatie aan over het ontstaan van emotionele pijn. Er worden verschillende effectieve interventies aangeleerd uit de methode Body & Mind Language, die ingezet kunnen worden in de eigen werksituatie met clienten.

Body & Mind Language gaat uit van de relatie tussen lichaamshouding en levenshouding. Onverwerkte emoties zetten zich vast in het lichaam en zorgen voor (vage) klachten, die chronisch van aard kunnen zijn.

Door interventies uit Body & Mind Language werkt de coach met gesproken taal en lichaamstaal. Door deze beide informatiekanalen in te zetten ontstaat er een speelveld waarbij de client onbewuste informatie verkrijgt en nieuwe mogelijkheden letterlijk ervaart.

Tijdens deze nascholing wordt er ingegaan op emotionele pijn en de fases van de methode Body & Mind Language. Het belang van de verschillende fases worden behandeld. Ook zullen er interventies besproken en uitgevoerd worden over het onderzoek naar hoe we geleerd hebben te moeten zijn en welke delen van onszelf hebben we hierdoor in de schaduw gezet?

Geldigheid nascholing
De ALV betreft één dagdeel en de nascholing betreft één dagdeel. Circa 10 werkdagen na de bijeenkomst wordt het bewijs van deelname automatisch in je online dossier gezet. Dit bewijs kan opgevoerd worden voor je nascholingsverplichting 2024.

Aanmelden
Aanmelden kan via de aanmeldknop aan de rechterzijde van deze pagina. Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 13 september 2024.

Annulering
Mocht je je na het aanmelden voor de nascholing toch willen afmelden, dit kan kosteloos tot uiterlijk vrijdag 13 september 2024. Meld je af via de website en stuur daarna uitsluitend nog een email naar het secretariaat: info@vivnederland.nl.

Programma van Nascholing "Body & Mind Language gericht op emotionele pijn"

Op zaterdag 21 september:
9:36 - 10:06 Ontvangst
10:06 - 12:06 Nascholing "Body & Mind Language gericht op emotionele pijn" deel 1 Door Dolstra (Jos)
12:06 - 13:06 Lunch pauze
13:06 - 17:06 Nascholing "Body & Mind Language gericht op emotionele pijn" deel 2 Door Dolstra (Jos)

Lees meer over het programma

Aanmelden

Je kunt je nog aanmelden. Kom je ook?

Ja, ik wil mezelf aanmelden

Prijzen

Ticket Prijs
Niet-leden ticket Nascholingsbijeenkomst € 165,00

Annulering
Mocht je je na het aanmelden voor de nascholing toch willen afmelden, dit kan kosteloos tot uiterlijk vrijdag 13 september 2024. Meld je af via de website en stuur daarna uitsluitend nog een email naar het secretariaat: info@vivnederland.nl.