Over VIV ALV voor leden en nascholing voor leden en niet-leden

VIV ALV voor leden en nascholing voor leden en niet-leden

VIV Algemene Ledenvergadering en nascholing
op vrijdag 12 mei 2023
door Dr. Ineke van den Berg –
BEST (Basic Emotional Structuring Test) methode

De VIV Algemene Ledenvergadering en de nascholing wordt op vrijdag 12 mei 2023 gehouden. Dr. Ineke van den Berg zal in de middag aandacht besteden aan de BEST (Basic Emotional Structuring Test) methode.

Dagprogramma:
Ontvangst: Vanaf 09.15 uur 
Aanvang ALV: 10.00 uur
Lunch: van 12.00 tot 13.00 uur
Aanvang nascholing: 13.00 uur
Einde: uiterlijk 17.00 uur

Details:

Locatie: Drakenburg, Dr. Albert Schweitzerweg 1, 3744 MG Baarn
Websitehttps://www.drakenburg.nl/contact

Onderwerp nascholing: "BEST (Basic Emotional Structuring Test) methode
Spreker: Dr. Ineke van den Berg

ALV
De vergaderstukken voor de ALV worden binnenkort aan alle leden toegezonden. 

Nascholing 
De nascholing wordt gegeven door Dr. Ineke van den Berg.

Over Ineke
Na de ALV van vrijdag 12 mei willen we je in de middag kennis laten maken met BEST (Basic Emotional Structuring Test) therapie.

De nascholing zal gegeven worden door Dr. Ineke van den Berg. Ineke is oprichter van de BEST Academie. Zij is gepromoveerd als klinisch epidemioloog en werkt daarnaast als acupuncturist, Chinees kruidenkundige, pijnconsulente, coach en fysiotherapeute in haar Praktijk Rodenrijs.

Ineke’s grote kracht ligt in het voorkomen van ziekten en ze boekt snelle behandelresultaten. Ze geeft op een positieve manier hulp bij zelfreflectie met behulp van de BEST Test. De uitkomsten van deze holistische projectietest kunnen naast hulp op het emotionele en spirituele vlak, ook leiden naar voedingsadvies, oefeningen en coaching naar een mindful leven.

BEST therapie
Het valt op dat meer mensen moeite hebben met zich thuis te voelen in hun lichaam, in dit leven. Ze hebben moeite met andere mensen en met zichzelf. Ze hebben vaak zingevingsvragen, zoals eigenlijk iedereen die in een bepaalde periode van haar of zijn leven wel heeft, maar stagneren jammer genoeg. Ze blijven zich maar afvragen: Waarom ben ik hier? Wat heb ik te doen? Wat zijn mijn valkuilen? Waarom overkomt mij dit?

Het leven gaat zo snel, met zoveel afleidingen, daardoor wordt het steeds moeilijker om zelf antwoorden te vinden die je verder helpen. Velen zijn moe, sommigen noemen het een dipje, anderen een mid-life crisis; welk etiket je er ook op plakt, het maakt eigenlijk weinig uit. Er is meestal één grote overeenkomst: Een diep verlangen van binnen om uit te breken, het anders te kunnen doen.

Het klinkt misschien wat tegenstrijdig, maar de snelste route, is ook de BEST route. Om zo liefdevol inzicht te verwerven in je ‘eigen-aardigheden’, je karakteristieken. Die weg naar binnen geeft inzichten bij de weg naar buiten. Soms heb je hier alleen wat hulp bij nodig, om er weer contact mee te kunnen maken, weer te kunnen gebruiken, want zij is vaak verscholen.

BEST is een projectietest die de mogelijkheid biedt om op zeer snelle wijze inzicht te verschaffen in de persoonlijkheidsstructuur van de persoon.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Ticket Prijs
ALV VIV Gratis
ALV VIV en nascholing Gratis
VIV nascholing Gratis
VIV nascholing niet-leden € 155,00